Witaj Gościu! Aby otrzymać PEŁNY DOSTĘP do najlepszych tutoriali oraz dodatków, zarejestruj się!
Zasoby dostępne po
rejestracji:
* darmowe TUTORIALE
* konkursy, bitwy organizowane przez forum
* darmowe STOCKI/RENDERY/BRUSHE/PLIKI
PSD i wszystko, czego potrzebujesz
Witamy na forum
GrafArt.org - Polish Graphic Board, najbardziej przyjazne oraz pozytywnie
zaskakujące talentem graficznym miejsce w polskim Internecie. Aby móc
przeglądać naszą sekcję z tutorialami (ponad 921 tutoriali podzielonych
pod kątem doświadczenia w grafice) oraz centrum niezbędnych dodatków i
aplikacji, zarejestruj się.
To całkiem DARMOWY proces. Podajesz minimum informacji.
Dołącz do nas. Nie będziesz tego żałował. Gwarantujemy!
Czeka na Ciebie przyjazna załoga, słynąca z pomocy każdemu bez względu na
poziom jego umiejętności. Masz również możliwość zamieszczania swoich prac
i poddawania ich wnikliwej analizie, a także bycia częścią rozwijającego
się społeczeństwa najlepszych grafików! Twoje prace graficzne będą
oceniane przez profesjonalistów.
Jeżeli masz jakiekolwiek problemy z
rejestracją na forum lub z Twoim loginem, prosimy o KONTAKT
dla mnie jest całkiem spoko, nie znam sie wektorach, ale zacnie to wyglada, widać że taki mał minimal. mogles przyłożyć siębardziej do oczu. w ustach Cie jest chyba zły.
czekam na coś co wymaga wiecej detali
Pierwsza praca, nie jest źle Proste kształty, jakieś tam cieniowanie jest, a najbardziej mi przeszkada z lewego boku tego stworka No i moim zdaniem stanowczo za grube linie, co estetycznie najlepiej nie wygląda Więcej powiedziec nie mogę, no też czekam na coś bardziej skomplikowanego
Również za bardzo się na wektorach nie znam, chodź chciałem się tego uczyć lecz wybrałem space art. Ale mniejsza z tym ocenić zawsze można
Bardzo mi się twoja praca podoba, baa... widzi mi się nawet ona na jakieś koszulce no i oczywiście w sklepie cropp przykładowo. Jedyne dwie rzeczy, który mi się nie spodobały w twojej pracy to ślady pomarszczenia twarzy. Chodzi mi tu o podbródek oraz pomarszczenie twarzy na prawo od ust. Dlaczego? Jak dla mnie ten ślad przy ustach jest zdecydowanie za mały. Na zakończenie powiem Ci że jak na twoją pierwszą pracę to udała Ci się bardzo dobrze - oby następne pracy były jeszcze lepsze.
---ROB---, oj, był warty, był, był. Jeżeli to druga praca, od ostatniej jaką zamieściłeś na GA - widać dużego kopa w skillu. Dobrze wiedzieć, że ktoś interesuje się jeszcze vectorami na forum, bo to chyba tutaj wymarła dziedzina. ;P Ale ja jako dawny vectorowiec, chętnie ocenię.
Od razu rzucił mi się w oczy sposób, w jaki ukazujesz na pracy połysk. Niestety nie było to pozytywne wrażenie. Wygląda bardzo źle, bo nie pasuje do stylu reszty. Wszędzie zrobione są ładne przejścia, gradienty. A tutaj wyjechałeś z białym kropelkami wyglądającymi jak... zresztą. ;] Zgodzić się mogę na normalny, długi kształt ze zmniejszonym kryciem (tak jak w pierwszej pracy cienie).
Powiedz mi, robiłeś z jakiejś referki? Stock z Google? Własny rysunek? Ponieważ perspektywa, wielkość elementów itd. wydaje mi się jak najbardziej poprawna. A często w tego typu tworach można popełnić ww. błędy.
Zobacz na przód samochodu. W wielu miejscach mały odcinek kreski staje się dość krzywy. Poza tym także gdzieniegdzie widać za mały kontur, porównując go z innymi. Niedopracowane tutaj.
Drzwi od naszej strony. Góra; przy szybie. Widzisz? Lekko odchodzą od reszty, nie powinno tak być. Jedynie czarna linia - nic więcej.
Reszta jest bardzo dobra. Tak trzymaj!
Pozdro,
Widim
Od Administratora
Panthere_Noire: +10GFX - Akcja 'Oceniaj kreatywnie'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.