|
|
| Autor |
Wiadomość |
Michael

Wiek: 24 Dołączył: 16 Lip 2007 Posty: 153 Piwa: 7/4 Skąd: Barlinek
GFXPoints: 338
Status: Offline
|
Wysłany: 2008-08-15, 09:36
|
|
|
|
|
Pierwsza ładna
Za bardzo się w oczy te kropeczki rzucają, a powinien render (mówię o całym szumie na tle i o CM czyli prawa strona tutaj kuleje).
Druga też bardzo ładna, ją sobie daj do podpisu
Ale znowu na pierwszym planie te efekty, a powinien być raczej render/postać ze stocka. Światło jest ok. ostatnia nie najgorsza, choć mi osobiście do gustu nie przypadła technika jaką starałeś się je zrobić. |
|
|
|
 |
Kl4wN

Program: Photoshop CS2, CorelDRAW X4
Wiek: 18 Dołączył: 27 Mar 2008 Posty: 1560 Piwa: 156/304 Skąd: Frankenstein
GFXPoints: 3660
|
Wysłany: 2008-08-15, 11:50
|
|
|
|
|
Teja, narawde dobra praca B&W lepsza zdecydowanie, ten napis to niepotrzebnie tam dałeś, ładne C4D jak mozesz udostępnij gdzieś ta CM po prawej troche nie potrebna, ale przymruze na to oko ogolnie ładna pracka i niewiem czemu sie dziwisz że zajeła 2 miejsce
PzDr |

A lie is just a great story, that someone ruined with the truth.
Barney Stinson
|
|
|
|
 |
Teja
'Rapoholik'

Program: Photoshop CS 2 & Paint
Wiek: 19 Dołączył: 22 Gru 2007 Posty: 824 Piwa: 58/20 Skąd: Mirocin
GFXPoints: 193
|
Wysłany: 2008-08-15, 11:57
|
|
|
|
|
Kl4wN, c4d jest z paczki levieta
pogrzeb na forum, to bodajże ta najnowsza ;p nie pamiętam już.
no i czekam na następne komentarze |
|
|
|
 |
Mehrus

Wiek: 16 Dołączył: 11 Mar 2008 Posty: 341 Piwa: 33/4 Skąd: Grecja/Ateny
GFXPoints: 912
|
Wysłany: 2008-08-15, 11:59
|
|
|
|
|
Teja, wspaniała praca. Oczywiście oddałem na nią głos na SOTW . Podoba mi się w B&W jak i w kolorze. Lewa strona bardzo ładna, natomiast ten smudge po prawej już mi się mniej podoba, tak samo jak ten CM. Bardzo mi się podoba c4d którego użyłeś. Napis jest zbędny i niezbyt widoczny, no ale to szczegół. |

|
|
|
|
 |
Teja
'Rapoholik'

|
Wysłany: 2008-12-12, 22:49
|
|
|
|
|
czekam na kreatywne oceny a i wiem, że cienie mogłem jeszcze dopracować, lenistwo po prostu |
|
|
|
 |
Kl4wN

|
Wysłany: 2008-12-14, 11:54
|
|
|
|
|
Teja, praca jest genialna, gdy ją zobaczyłem odrazu wiedziałem że wygra, poprostu zniszczyłeś nią rywali, mi się ona bardzo podoba w sumie to nie mam do niej zarzutów, postacie wyglądają dośc dobrze, tło niczego sobie, ten napis bym sobie odpuscił bo srednio wygląda ale i tak miazga Szacunek dla Ciebie mój drogi
PzDr |

Barney Stinson
|
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): Teja |
 |
Teja
'Rapoholik'

|
Wysłany: 2008-12-28, 13:12
|
|
|
|
|
Kl4wN dzieki za ocenkę, a za to, że jako jedyny, to postawie Ci piwo.... tylko dotrzymaj je do sylwestra ( )
nowa z sotwa
liczę na więcej ocen |
|
|
|
 |
slicky.01
The Legendary Reaper

Dołączył: 02 Lis 2008 Posty: 883 Piwa: 125/37 Skąd: tyle pytan ??
GFXPoints: 1100
|
Wysłany: 2008-12-28, 13:20
|
|
|
|
|
no Teja, naprawde spoko pentool ;] zdecydowanie lepszy od mojego najbardziej podoba mi sie tu reka , stol i kobieta - wprost genialnie to wyglada - a co do zeszytu - najpierw myslalem ze to wyciety zeszyt ze zdj na rece te cienie pieknie sa wykonane - a stol widac ze cos podobnego do lawki szkolnej itp ogolnie praca b. ladna - ale nie moge sie bardziej rozpisac bo do kosciola spadam |
|
|
|
 |
Kl4wN

|
Wysłany: 2008-12-28, 13:22
|
|
|
|
|
Teja, czy dotrzymam do sylwestra, to może byc ciężko
A co do ostatniej pracy to gorsza od poprzedniej, pomysł na prace bardzo fajny i ciekawy ale samo wykonanie, pozostawia wiele do życzenia napis przydki nie wyszedł Ci tutaj jak dal mnie mogło by go tam nie byc, ręka nawet ładna ale pióro już takie średnie, krati w zeszycie za gróbe Coś się z Adamem stało Ewa ujdzie
PzDr |

Barney Stinson
|
|
|
|
 |
matias
GA magazine Korektor.

GFXPoints: 1894
|
Wysłany: 2008-12-28, 13:22
|
|
|
|
|
| Jeżeli wszystko sam zrobiłeś Pen Tool'em to jestem pod ogromnym Wrażeniem! Najładniej wyszła Ci ręka i długopis. To po prostu dla mnie rewelacja! Gorzej z kobietą, bo ma trochę głowę zrobioną na odwal. Mogłeś ją bardziej dopracować. Ogółem pracka na wielki "+" |

Gifty:
EmbranceGFX | kubpel |
Mateusz Koziorowski Portfolio
|
|
|
|
 |
gumsztal
Gumowa stal ^^

Wiek: 17 Dołączył: 03 Sie 2008 Posty: 381 Piwa: 58/36 Skąd: Krk
GFXPoints: 1638
|
Wysłany: 2008-12-28, 13:27
|
|
|
|
|
Teja, ta praca zasługiwała moim zdaniem na podium, jest bardzo dobra, szczególnie wykonanie ręki i kobiety zasługuje na uznanie. Gratulacje za pomysł i wykonanie.
Świetnie zrobiłeś zeszyt, ławkę można było troszkę jednak jeszcze dopracować, choćby jakąś teksturą, chociaż to vectorek.
Graty za narysowanie tej ziemi, ładnie wyszła, tylko ołówek troszkę zniekształcony.
Pozdrawiam, gumsztal |

Gifty:
|
|
|
|
 |
Boss
prawie Administrator.

Wiek: 16 Dołączył: 15 Cze 2007 Posty: 610 Piwa: 65/40 Skąd: Jastrzębie Zdrój
GFXPoints: 455
|
Wysłany: 2008-12-28, 15:54
|
|
|
|
|
Teja, na prawdę świetna praca ! Fajnie że w końcu ktoś robi pracki na SOTW, które nie są zbiorem gotowych elementów Świetny pomysł i bardzo dobre wykonanie, ręka świetnie wygląda, Ziemia wyszła również bardzo fajnie, jedynie troszkę mi się zeszyt nie podoba, ale praca i tak jest na prawdę spoko
Więcej takich ! |

|
|
|
|
 |
Dan
Salut!

Wiek: 16 Dołączył: 05 Kwi 2008 Posty: 776 Piwa: 196/1104 Skąd: Rzeszów
GFXPoints: 407
|
Wysłany: 2008-12-28, 16:11
|
|
|
|
|
Teja, noo... naprawdę świetny Pen Tool
Miałeś wypas pomysł z tym malowaniem Ziemi.
Przez patrzenie na tą pracę chyba tylko kompleksów się nabawię, piękne cieniowanie - szczególnie na dłoni. Bardzo ładna Ewa (tylko albo gnije w niektórych miejscach, albo czymś się pobrudziła, albo dorysowałeś listki żeby nie było widać wiadomych miejsc... hmm... na pewno Ewa gnije ) Napis... oryginalny, ale średnio mi się podoba.
Ogólnie bardzo ładnie
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Teja
'Rapoholik'

|
Wysłany: 2009-01-24, 12:16
|
|
|
|
|
nooo, na taką liczbę ocenek to ja liczyłem
dzieki wszystkim
a teraz nowa, ze SOTW'a:
i teraz potwierdza się teza, iż żeby być w pełni obiektywnym względem swojej pracy, trzeba mieć ją do czego porównać... poza tym, było tak jaka zawsze... czyli idea miałem, ale umiejętności zabrakło
PS. wiem, że to światło to kicz, albo miał być efekt miejsca, w którym pan wpadł do wody
` pozdro i licze na tyle samo, albo nawet więcej ocen |
|
|
|
 |
Digital3r
Tunak Tunak Tun!

Wiek: 17 Dołączył: 13 Lut 2008 Posty: 1217 Piwa: 171/146 Skąd: Kraśnik
GFXPoints: 3421
|
Wysłany: 2009-01-24, 12:36
|
|
|
|
|
Teja, aahh, na tą pracę warto było oddać głos . Pomysłowa, inna, oryginalna. Nie to co pozostałe prace na sotw'ie . Pomysł genialny, wykonanie jeszcze lepsze . Szkoda, że ta lewa strona taka pusta. Kolory fajne, render idealnie 'skolorowany' pod kolor wody. Według mnie to ta praca powinna była wygrać . |

|
|
|
|
 |
Shoot3r
I'm going crazy

Program: Photoshop
Tablet: Wacom Bamboo
Wiek: 16 Dołączył: 19 Paź 2008 Posty: 1643 Piwa: 347/208 Skąd: Garwolin
GFXPoints: 3965
|
Wysłany: 2009-01-30, 20:58
|
|
Deviantart: http://shootergfx.deviantart.com/ |
|
Średnio mi się podoba ta praca. Strasznie wieje pustką, mogłeś coś dać po lewej stronie. Kolory nawet mogą być, nie są takie złe. Według mnie trochę światło za mocno dałeś. Co do c4d ,które dałeś czy co to jest to mi się podoba, nie mam do niego uwag.
Co do tła i napisu to średnio mi się podobają. |

Tego Nikt Nie Przeżyje...
I'm gonna run away, and never say goodbye
[ .Immortal ] [ okay ] [ Pure Fibre ] [ Engine ] [ chester ]
I kneel only before the God... And I do not see him here... John Abruzzi
You set in in the crowd and listen, you do not trust anyone.
The end begins now John Connor
|
|
|
|
 |
Yunnan
yummyfactory

Wiek: 16 Dołączył: 27 Kwi 2008 Posty: 1217 Piwa: 299/102 Skąd: Ciechanów
GFXPoints: 2188
|
Wysłany: 2009-01-30, 21:07
|
|
|
|
|
Praca nie powiem bardzo pomysłowa, zdecydowanie na plus, ale jednak ma wady
Po pierwsze to napis. Font leży. Ja bym ten napis dał wyżej, przy brzuchu postaci. Dalje przechodząc kolorystyka. Za jasno stanowczo jest. Śłaba głębia. Jak się dłużej na prace popatrzysz to po oczach wali. Jeśli to miał byc efekt wpadania do wody, to moim zdaniem niebieski powinien byc bardziej intensywniejszy, i lajtowo większa głębia powinna byc C4d bardzo ładnie poustawiałeś, ale jednak na górze w prawym rogu za jasno jest. I puuusto strasznie! Mogłeś się pokusić o jaką stexturkę wody na to czy coś w tym stylu
To by było na tyle, Pozdro i wpadaj do mnie |

|
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): Groove |
 |
Coozby
CHAMtrzymaPION

GFXPoints: 1200
|
Wysłany: 2009-01-30, 21:36
|
|
|
|
|
O, widze bardzo fajny tag. fajnie to wszystko wyglada. Podobaja mi sie te c4d ktore dales nad renderem, fajnie to wyglada lecz za duzo na nich swiatla. Strasznie pusto na sygnie ale to sie jakos przezyje. Napis nawet tutaj wyglada. Kolorki takie sobie. Sygna daje troszke po oczach . Mogles pobawic sie tutaj glebia, teksturkami. Tag na mocna 4 !
Pozdrawiam i zaprszam do mnie |

|
|
|
|
 |
Teja
'Rapoholik'

|
Wysłany: 2009-02-07, 01:04
|
|
|
|
|
dzięki za ocenki panowie (żadna pani sie nie skusiła, no to pisze panowie )
a teraz nowa, ze SOTW'a #ileśtam praca była robiona dla przypomnienia dawnych czasów i raczej nie została dokończona z braku upływającego czasu, za późno po prostu zacząłem ja robić
mam nadzieję, że bedzie wiecej ocen, niż do poprzedniego pixelarta
` pozdro |
|
|
|
 |
Eldoka

GFXPoints: 136
|
Wysłany: 2009-02-07, 01:57
|
|
|
|
|
Co do tej pracy to idealnie dobrana kolorystyka choć osobiście nie podobają mi się krawędzie jakbyś za bardzo wyostrzył je (chodzi o render)
kształty w tle koją i świetnie mi się kojarzą. Chyba ten pomysł zastosuje kiedyś, gdzieś
co do tej pracy to również przypomniały mi się dawne dzieje . Nie wiem czemu ale Pegasus mi przemknął przed oczami. Ta klata lepiej zrobiona niż w słynnym Rambo, który miałem na nośniku zwanym KARTRIDŻ .
Nie mam dużego doświadczenie w "Pixel art" ale ta praca ma coś w sobie. Widać, że był pomysł, gorzej z wykonaniem ("brak czasu").
Mam pytanie. Robiłeś tą ostatnią pracę na tablecie czy myszką?
jak myszką to brawo |

Ciekawe Galerie weselne dla przyszłych par młodych. Zobacz również stronę Dj na wesele gdzie znajdują się oferty dj na wesele. Jeśli już mowa o Dj na wesele to warto również zobaczyć zespoły muzyczne weselne |
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 piw(a): Dafne |
 |
Dafne
Touch Your Imagination...

Wiek: 27 Dołączyła: 05 Mar 2008 Posty: 1065 Piwa: 156/628 Skąd: wawa
GFXPoints: 8055