Program: Adobe Photoshop 7.0 CE Team: NOVA Posty: 2543 Dołączył: 12 Cze 2007 Wiek: 14 Skąd: Kruszwica GFXPoints: 2768 Piwa:112/66
Wysłany: 2008-03-01, 10:48
CM po lewej słaba, tak to praca bardzo dobra, na dobre wyszła zabawa brushami/pen toolem, napis taki sobie. Dobrze by tu chyba pasowała b. gruba ramka.
Szkoda ze tak troche pusto tam, ale moze o to chodzilo - ogolne wrazenie jest naprawde dobre Brawo
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
LoD-1337art, tutaj do całości wykonania nie mam się do czego przyczepić, aczkolwiek za mocno wtopiłeś render w całość pracy stąd takie ujednolicenie wszystkiego Troszkę bardziej wyróżnij go od tła.
No, pracka fajna, 8++/10 brakuje mi w niej grubszej filmówki, i dałbym jeden raz sharpen.
Ładnie zachowana zasada głębi, dobre światło. I chyba nawet CM skromny widzę
LoD-1337art, noo teraz super czcionka dodaje pracy lepszego animuszu a gdybyś jeszcze ramkę zrobił panoramiczną (wiem, że jest) ale tak, że po końcach znika powoli?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum