Widzę fajne prace ze twojej strony
1.praca ładna podoba mi się ten pomysł trochę nie wyszło ci wykonanie ale jest ładna napis co do napisu duży jest ładny ale te małe to szpecą nie wiem wogóle co tam pisze.Ogólnie praca na plus podobają mi się te cleping maski czy jakoś tak się to nazywa nie pamiętam.Ok to przechodzimy do następnej pracy.
2.Następna ta praca jest bardzo ładna ładny render i wykorzystanie c4d bo chyba tam jest

.Ale mam jedno ale render mógł być trochę wtopiony w to wszystko.Napis napis jak wszystkie napisy prosty i ładny.Ogólnie praca na plus podoba mi się niem a co tu dużo pisać ale ciekawi mnie to jak by wyglądała z kolorami a nie bez.Ok i następna praca.
3.Ta praca niczym nie zachwyca dużo w tej pracy nie zrobiłeś render taki sobie mógł by być wtopiony w to wszystko.Ogólnie praca średnia niczym ie zachwyca na pierwszy rzut oka jest taka sobie potem jakoś brzydnie. I next
4.Ta mi się podoba bardzo ładna render idealnie trochę wtopiony a co do tła podoba mi się te żywe kolory takie ale są zmulacone ok co teraz przejdę od razu do napisu , napis fajny pasuję do sygny.I ostatnia.
5.No i ta końcowa nie podoba mi się wogóle takie zachmurzenie niezbyt ładnie to wygląda napis średni no a co do tego zamku no coś fajnego w nim jest ale tak przez chwile.Ogólnie praca bardzo średnia na mój gust nie podoba mi się ale cóż każdy jest jaki jest. Praca niektóre są fajne niektóre nie oby tak dalej

kształć się.
PozdrO lenus