3D #16 - WINNER
3D #16- CaptainBorrow
Pluszak
[nagroda]    [gratulacje]
  LOTW #112 - WINNER
LOTW #112 - Oliganti
Personal logo
[nagroda]    [gratulacje]

PRZYPOMNIJ HASŁO
Witaj Gościu! Aby otrzymać PEŁNY DOSTĘP do najlepszych tutoriali oraz dodatków, zarejestruj się!

Zasoby dostępne po rejestracji:

* darmowe TUTORIALE

* konkursy, bitwy organizowane przez forum

* darmowe STOCKI/RENDERY/BRUSHE/PLIKI
            PSD i wszystko, czego potrzebujesz
Witamy na forum GrafArt.org - Polish Graphic Board, najbardziej przyjazne oraz pozytywnie zaskakujące talentem graficznym miejsce w polskim Internecie. Aby móc przeglądać naszą sekcję z tutorialami
(ponad 921 tutoriali podzielonych pod kątem doświadczenia w grafice) oraz centrum niezbędnych dodatków i aplikacji, zarejestruj się.
To całkiem DARMOWY proces. Podajesz minimum informacji.

Dołącz do nas. Nie będziesz tego żałował. Gwarantujemy!

Czeka na Ciebie przyjazna załoga, słynąca z pomocy każdemu bez względu na poziom jego umiejętności.
Masz również możliwość zamieszczania swoich prac i poddawania ich wnikliwej analizie, a także bycia częścią rozwijającego się społeczeństwa najlepszych grafików!
Twoje prace graficzne będą oceniane przez profesjonalistów.

Jeżeli masz jakiekolwiek problemy z rejestracją na forum lub z Twoim loginem, prosimy o KONTAKT

Poprzedni temat «» Następny temat
Something like logos ? :O
Autor Wiadomość

Teja 
'Rapoholik'

Program: Photoshop CS 2 & Paint
Piwa: 58/20

GFXPoints: 190

Status: Offline

Wysłany: 2009-02-03, 18:04   Something like logos ? :O

pierwsze w życiu logo wykonane przez moja osobę :P
http://i40.tinypic.com/2wn1i5x.png
w 4 wersjach
http://i40.tinypic.com/3344rbb.png
(się literówka wkradła ;) )
ENJOY !
Postaw piwo autorowi tego posta

Kl4wN 

Program: Photoshop CS2, CorelDRAW X4
Piwa: 155/304

GFXPoints: 3688

Wysłany: 2009-02-03, 18:10   

Teja, Mi się osobiscie praca bardzo podoba, fajne proste logo, w sumie moim zdaniem zasłużenie wygrałeś LOTWa bo według mnie prace była the best, napis bardzo ładnie Ci tu wyszedł, dobrałeś odpowiednią moim zdaniem czcionkę a to ważne, sama piłka jest świetnie wykonana, ten cien mógłby byc nieco mniejszy ale tak po za tym jest Ok

PzDr :]

http://graphic.org.pl/images/arx1274041949z.png
A lie is just a great story, that someone ruined with the truth.
Barney Stinson

iTata 
Ojciec

Piwa: 270/419

GFXPoints: 2266

Wysłany: 2009-02-04, 18:06   

Teja, witam mnie dla od miany praca się nie podoba i przyznam siębez bicia że nie powinna wygrać konkursu. Prawda jest nieco inna no ale co mogę zrobić. Przyznam że sugne wykonałeś bardzo dobrze i super odzwierciedliłeś piłkę do rugby. Kolorystyka sygny jest też poprawna. Przechodząc do napisu to jest on gorzej niż fatalny i to właśnie przez niego nie dostałeś mojego głosu. Widzisz ta czcionka najbardziej pasuje do loga filmu Star Wars, nie do sportu. Gradient którego użyłeś też nie powinien mieć miejsca. No i co tu dużo mówić. DO połowy było dobrze potem już spaprałeś.
Pozdrawiam,
iData

// + 5 GFX Akcja Oceniaj Kreatywnie - Kl4wN

Więcej szczegółów
Wystawiono 1 piw(a):
Kl4wN

Teja 
'Rapoholik'

Program: Photoshop CS 2 & Paint
Piwa: 58/20

GFXPoints: 190

Wysłany: 2009-02-20, 23:03   

http://i40.tinypic.com/260eq83.png

TrawNick 
huh?

Piwa: 125/76

GFXPoints: 5276

Wysłany: 2009-02-21, 00:53   

Słabe. Sama butelka nie przypomina mi buteleczki z proszkami czy tam z syropem tylko taką z mleczkiem dla małych dzieci. xD (takie moje chore skojarzenie) Ogólnie jest za duża.. gdzie Ci to wstawia na butelce? :P Napis medicine ma słabą typo, pomysł z tą kreską na końcu trafny ; ) przynajmniej do mnie trafia :P napis niżej już mniej przemawia do mnie ;p stać Cię na coś bardziej kreatywnego, mogłeś zrobić kilka wersji tego ;p, np pokazać jak się prezentuje na ciemniejszym tle, Pierwsze było dużo lepsze, chociaż typo w napisie ssało ;< Pozdraff :*

http://i43.tinypic.com/34j2djo.png

iTata 
Ojciec

Piwa: 270/419

GFXPoints: 2266

Wysłany: 2009-02-21, 11:14   

Teja, przykro mi ale praca nie należy do najlepszych. Zaczynając od tego że pudełko/flakonik z pigułkami nie najlepiej wykonany, gdybyś nieco go zmniejszył i zmienił kolorystykę, dałoby się to przełknąć. Ciekawy pomysł z tym rytmem pracy serca na końcu ostatniej litery ale trochę psuje typografię pracy. Ten mały napis na dole trochę niechlujnie bez przemyślenia umieszczony. Gdybyś więcej pracy i rozumu wkładał w prace jestem pewny że podium byłoby Twoje! A teraz chciałbym byś następną pracę kilka razy obejrzał zanim oddasz. Robisz je dobre i z pomysłem ale pamiętaj że to ludzie głosują :)
Pozdrawiam,
iData

Odpowiedz do tematu
Skocz do: