AcantheR, jak najbardziej mi się nie podobają. Nawet nie wiem co to ma przedstawić. Takie opszarpane te kształty, czcionka nie ciekawa, projekt zaliczam na duży minus.
Podoba mi się w miarę nr 2. takie proste..., ale to coś nad czarnym napisem tak niespecjalnie... nr. 3 nie podoba mi się w ogóle (zwłaszcza te żaróweczki)
Posty: 145 Dołączył: 22 Maj 2008 Wiek: 9 Skąd: Polska GFXPoints: 655 Otrzymał 35 piw(a)
Wysłany: 2008-05-26, 13:26
o fajne oryginalne pomysły, skombinuj sobie illustratora i w nim sie pobaw. ilość narzędzi do edycji ścieżek jest naprawdę imponująca ... na pewno stworzysz cuda. w photoshopie nie wykonuje sie projektów logo gdyż ilość narzędzi do wektorów do edycji wektorów nie jest zbyt imponująca ... poza tym photoshop nie ma "prawie" opcji to zarządzania tekstem (no ma ale mało efektywne i w ogóle)
Ostatni logotyp nie za dobry..
Czcionka według mnie słaba. Tak jak już inni wspomnieli, tak i ja powtórzę: ta literka
"G" powinna być mniejsza. Po za tym w logotypie tło jakoś do mnie nie przemawia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.