prace fajne widać że szybko robisz postępy;) Pierwsze prace były fajne taki jakiś klimacik ciekawy w nich był ale czym nowsze prace tym lepiej ci wychodzą oby tak dalej:) Ta ostatnia praca mi sie podoba nie mam nic do niej;)
Ten ostatni jest genialny. Ciekawy stock, do tego dobry pomysł na avatara i dobre wykonanie, jestem jak najbardziej na tak. Mam co prawda wrażenie, że lepiej byłoby, gdyby tło zamiast szarego, było przezroczyste, ale to już tylko subiektywna opinia. Tak jak jest teraz jest jak najbardziej okej xD. Swoją drogą, gdybym ładnie poprosiła, wysłałbyś mi tego stocka, albo chociaż powiedział skąd go masz? ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.