Kolejny, powiedziałbym lay, podobny do poprzednich nieco i w wyglądzie i błędach
Danon miałeś mnie posłuchać

jak Ci dobrze radze cwaniaczku
Uczepić musiałbym się wszystkiego tutaj, ale co zrobić

jak mi się nie chce, więc będę tak po drobnemu mówił co nie tak, czego unikać na przyszłość.
Top, ufff , przestarzały styl, ta abstrakcja nijak nie kojarzy się z CS'em czy ogólnie mutli gamingiem. Proponowałbym umieszczać w topie jakieś powiązane skojarzeniowo elementy, zdjęcia, stocki itd. żeby odrazu po wejściu na stronę było wiadomo na jaki temat ona jest.
Kwadratowe przyciski i dominujący szary kolor w topie odstrasza, nudny się przez to robi, rób zaokrąglone przyciski, pola tekstowe itd. Wygląda to ciekawiej i jest często wykorzystywane

milsze dla oka
O elementach topu i menu mógłbym jeszcze pisać i pisać, najważniejsze jest to byś przestał korzystać z tego szarego koloru i korzystał jakichś żywszych, bo większość elementów jest tak jednolita że nie chce się patrzeć na nie, no i menu podobnie

czemu takie wszystko szare ?:P
Panele, no właśnie tu jest problem, wszystkie te z ostatnimi meczami, aktualnymi ,sponsorami itd. wyglądają na rozciągnięte, jakbyś zrobił mały kształt, dodał ramkę i rozciągnął

Zrobiły się okropne piksele, poszarpania, wygląda to niechlujnie.
Jeżeli już robisz panel to z góry ustaw jago wielkość, ew potem wprowadź małe poprawki, ale nigdy nie rób małego prostokąta którego potem rozciągniesz
Panele buduj z Shape'ów (U) wtedy będziesz miał ogromne pole manerwu
Odstępy między panelami - pilnuj ich bo mimo iż są przybliżone to dalej nierówne.
Co ja tu jeszcze mogę

Urozmaicaj panele kolorami, nagłówkami, jakimiś prostymi ale ciekawymi bajerami, jakimś rozświetleniem, przejściem kolorów itd. bo samo czyste tło we wszystkich to za mało by zaciekawić przeglądającego, a przecież głównie na tym ma nam zależeć