W tym temacie możecie dodawać swoje prace, które mają zostać zamieszczone w klubie. Prace uprzednio mają zostać zamieszczone na SWOICH KONTACH DeviantArt, by tam można było komentować i fav'ować. Jeżeli natomiast ktoś nie posiada takowych kont, trudno, wówczas fav'y będą na koncie klubu GrafArt.org
Praca ma zostać dana tak:
Kod
[img]obrazpracy[/img]
[url]urldopracy[/url]
Prace oczywiście muszą się zgadzać z tematyką GrafArtu. Najlepiej jakby to były części Artworma, konkursów, lub jakiś innych rzeczy związanych z GrafArtem.
Możesz również wysłać do nas prace nie związane z forum. Jeśli sądzisz, że Twoja praca jest na prawdę dobra i chcesz ją zaprezentować w clubie, wal śmiało! Istnieje jedynie ograniczenie do 3 takich prac tygodniowo.
.::WAŻNE::. Nie pomagam w sprawach z grafiką przez GG! Jak masz jakieś pytania do mnie pisz na PW lub bezpośrednio na forum. Pytania na GG przeobrażają sie w WARN'a. p x e PayLOADer:Misha, witam moderatora zacnego Dodaj swoje najlepsze prace do GrafArtClub'u na DeviantArt!!
W dniu dzisiejszym nasz club przeszedł małą zmianę. Proponuję poprzeglądać trochę club oraz zapoznać się z informacjami na temat wysyłania prac. Pozdrawiam i czekam na kolejne prace do dodania
Możecie proszę dodać wszystkie moje prace 3D
Pozdrawiam!
Peace, a ekspert musi się też rejestrować na DA? i tak nie będę tam wchodził bo nie mam czasu a chciałbym Wam pomóc w rozwoju DA clubu GA
To jak? Już się zastanowiłeś? Bo chciałbym wzmocnić Waszą galerię o swoje prace!
Mileziuszek, nie ma problemu Twoje prace zostaną niedługo dodane, ale pamiętaj, że wobec Ciebie działamy ponad prawo
Pozdrawiam i jednocześnie zachęcam innych do składania w tym temacie swoich prac, które chcecie umieścić na naszym klubie forum GA na serwisie deviantart!
Ponownie zapraszamy do składania prac na nasz klub DA trzeba go rozruszać troszkę, bo dość kurzu już tam się znajduje jak oddawanie Waszych prac, za Waszą zgodą będzie się kręciło, umieścimy na forum specjalny link do naszego klubu na deviantart
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum