Witaj Gościu! Aby otrzymać PEŁNY DOSTĘP do najlepszych tutoriali oraz dodatków, zarejestruj się!
Zasoby dostępne po
rejestracji:
* darmowe TUTORIALE
* konkursy, bitwy organizowane przez forum
* darmowe STOCKI/RENDERY/BRUSHE/PLIKI
PSD i wszystko, czego potrzebujesz
Witamy na forum
GrafArt.org - Polish Graphic Board, najbardziej przyjazne oraz pozytywnie
zaskakujące talentem graficznym miejsce w polskim Internecie. Aby móc
przeglądać naszą sekcję z tutorialami (ponad 921 tutoriali podzielonych
pod kątem doświadczenia w grafice) oraz centrum niezbędnych dodatków i
aplikacji, zarejestruj się.
To całkiem DARMOWY proces. Podajesz minimum informacji.
Dołącz do nas. Nie będziesz tego żałował. Gwarantujemy!
Czeka na Ciebie przyjazna załoga, słynąca z pomocy każdemu bez względu na
poziom jego umiejętności. Masz również możliwość zamieszczania swoich prac
i poddawania ich wnikliwej analizie, a także bycia częścią rozwijającego
się społeczeństwa najlepszych grafików! Twoje prace graficzne będą
oceniane przez profesjonalistów.
Jeżeli masz jakiekolwiek problemy z
rejestracją na forum lub z Twoim loginem, prosimy o KONTAKT
Dołączył: 18 Wrz 2008 Posty: 1381 Piwa: 131/66 Skąd: Warszawa
GFXPoints: 71
Status: Offline
Wysłany: 2009-10-02, 19:14 Dlaczego mój post został usunięty?
Czy doszliśmy do momentu na grafarcie, w którym już nie można w ogóle zażartować, a 90% postów jest kasowanych? Patrząc na moją skrzynkę, chyba tak... Dlaczego ten post został skasowany:
3 miesiące i taki tag?! wow to bijesz wszelkie rekordy, naprawdę podziwiam cię i twoje prace, bo rzuciłeś na nie nowe światło Nie no, wielki szacunek za to co robisz, bo prace są fantastyczne, na nadzwyczajnym poziomie wizualny. Widać, że dużo czasu poświęcasz na wymyślenie koncepcji całego taga i chwała ci za to, widać, że każdy w niej element jest niesamowicie przemyślany! Światełko, kolorki zwłaszcza w BW- mmm piękne! Kocham Cię i podziwiam twoją twórczość ;*
wszystkie twoje tagi są fatalne, nie ma w nich nic zachwycającego, tylko jakieś marne elelmenty nie zgrywające się w całość. Kolory także beznadziejne, jakośc woła o pomste do nieba. Jak na 3 miesiące to strasznie słabo... Popracuj nad wszystkim.
^Trekmi
Ostatnio zmieniony przez PayLOADer 2009-10-03, 18:03, w całości zmieniany 1 raz
s t s, witaj.
Jak już przytaczasz jaki post został skasowany, to i o wcześniejszym mogłeś wspomnieć.
Poprzedni wyglądał tak samo na górze, a na dole napisałeś małym druczkiem 'ironia'. Poprosiłam byś nie wywoływał kłótni, ponieważ już w innym temacie zauważyłam negatywne nastawienie do użytkownika ze strony innych userów forum, po czym po paru minutach pojawił się kolejny, gdzie maczkiem napisałeś swą opinię, jednocześnie zachowując wcześniejszą ironię. Pomijając fakt, że sam post do miłych nie należy (ani tym bardziej żartobliwych), to i swoją opinią nie pomogłeś, ani nie zmotywowałeś autora prac.
Nie skasowałabym komentarza, jeśli faktycznie byłby on żartem i zawierał jakąkolwiek ocenę prac (jaką umieściłeś na dole), jednakże sam autor prac nie odebrał tego w ten sposób, a wręcz odwrotny.
Mam nadzieję, że choć trochę rozjaśniłam Ci sytuacje.
Dołączył: 18 Wrz 2008 Posty: 1381 Piwa: 131/66 Skąd: Warszawa
GFXPoints: 71
Status: Offline
Wysłany: 2009-10-02, 19:27
Panthere_Noire, hmm a skąd wiesz, jak autor odebrał ten post? Ja niestety nie doświadczyłem z jego strony żadnym pretensji, ale z twojego postu wynika, że jednak właściciel galerii napisał do Ciebie z pretensjami. Mógłbym dowiedzieć się chociaż, co napisał?
s t s, wiem, ponieważ nie zareagowałam na Twój post (czyli nie usunęłam go), dopóki nie zobaczyłam reakcji autora (bo jak mówiłam wcześniej - zakładałam, że może faktycznie piszecie do siebie na żarty, jak to na początku ująłeś). Jednakże skoro autor podkreślił dokładnie, że wasza rozmowa na ten temat mogłaby być powodem kłótni - usunęłam zapobiegawczo.
Jeśli zaś autor chciałby Ci przekazać ponownie swą wiadomość - poproszę o kontakt na pw, a nie roztrząsanie sprawy tutaj, żeby nie odbiegać od tematu.
Co zaś się tyczy kasowania postów na forum innych użytkowników to wraz z innymi modami, którzy pilnują działu sygnaturek staramy się czytać na bieżąco wszystkie posty, jednakże jesteśmy ludźmi i możemy coś przeoczyć, tak więc jeśli Wam jakiś post nie pasuje - bardzo proszę go nam zgłosić. Sami tworzycie to forum.
Chyba wyczerpałam temat, prosiłabym żeby wypowiadali się tylko zainteresowani w tym temacie, w myśl regulaminu.
Prosiłbym by nie dyskutować bezcelowo o kasacji postów. Jest to sprawa indywidualna i często decyzja "usuń" poparta regulaminem. Na przyszłość każdy zainteresowany by sprzeczać się o "niesłuszne usunięcie postu" przeczytał to i zastanowił się czy aby na pewno jest to konieczne.
Prowokacja słowna może spowodować burzliwą wymianę poglądów i skończyć się drastycznie na osób biorących w niech udział. Dlatego też ironiczne, prowokujące i wyśmiewające posty są kasowane. Prosta rzecz a sprawia że wielu z was jest spokojniejsza.
s t s... co nieco przypomnę Ci o regulaminie forum:
IV. KRYTYKOWANIE I OCENIANIE
s t s napisał/a:
w ogóle zażartować
odróżniaj ironię od żartu. nie każdy będzie wszystko rozumiał i pojmował świat tak jak robisz to Ty.
Legend napisał/a:
No ten Zagaj to jest cwaniak i kłóci się ze wszystkimi, tyle że wy nie usuwacie jego postów tylko nasze a to my chyba mamy racje a nie on.
1. Zawsze oceniaj tylko grafikę. Nie oceniaj osoby, która ją wykonała.
9.
- Pamiętaj, iż twoja ocena powinna być wskazówką dla autora - powinna informować, co robi źle a co dobrze - dlatego staraj się jak najbardziej szczegółowo oceniać prace.
- Nie oceniaj prac w sposób wulgarny np. używając pojęć typu: ale syf, badziewna praca itp. Będzie to uznawane za znieważenie autora pracy i nagradzane ostrzeżeniem. Na dodatek takie posty świadczą o Twoim braku profesjonalizmu oraz o jakże niskim poziomie inteligencji. - Zawsze pamiętaj o tym, że piszesz komentarz po to, aby pomóc autorowi, i taki właśnie powinien być twój post... - pomocny.
Zanim napiszesz do mnie na GG/PW, koniecznie przeczytaj zasady.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Za treść postów administracja nie odpowiada. W przypadku naruszenia prawa, wszelkie zgromadzone dane o osobie łamiącej prawo, zostaną przekazane odpowiednim władzom. Kopiowanie elementów graficznych oraz rozwiązań technologicznych zastosowanych na niniejszej witrynie surowo wzbronione.